Perins School

Perins School newly refurbished English block. Including the replacement of 1960’s SCOLA panels to improve the thermal efficiency, reduce the school’s energy bills and carbon footprint – whilst improving the e learning environment for students.

Following on from the Maths Block new Building, Perins employed Bentley Projects to undertake a programme of improvements works for the school.

The newly refurbished English block, Pascal – is part of the plan to improve Perin’s facilities.  Whilst complimenting the façade of the new building, the re-cladding of the existing building significantly improved the thermal properties. Brightspace Architects and Bentley Projects worked closely with the client to rebuild the roof, insulate and clad the walls and replace all the windows with double glazing. Thanks to a grant This helps to reduce the school’s energy bills and carbon footprint whilst improving the learning environment for their students.